Opskrifter
Startside Op Kontakt Indhold Hobbyteket Shoppen

 

 

 

 

Op

Begivenheder
Bordkort
Diverse
Julepynt
Opskrifter

  Rybak Gruppen

 

Egentlig har du slet ikke brug for skabeloner. Window Color er så nemme at arbejde med, og giver dig rig lejlighed til at bruge din egen fantasi og evner. 

Find et billede eller en tegning i en bog eller i et gammelt blad. Læg en plastiklomme over og gå i gang. De fleste der har en computer, har masser af Cliparts og anden grafik, som også umiddelbart kan anvendes som skabeloner. 


Et Clipart billede af en løve, som umiddelbart egner sig udmærket til at male efter. Udskriv det i den størrelse du ønsker og gå i gang med at male. 

Hvis du alligevel har lyst til lidt inspiration, kan du kigge dig lidt omkring her. 

Min nevø Thomas (13 år) og min niece Stephanie (10 år) har hjulpet mig med at lave mange af de ting du finder her på siderne. De holder meget af denne hobby, og jeg nyder at have fundet noget vi sammen kan have det sjovt og hyggeligt omkring.

Har du f.eks. noget du har lyst til at dele med andre, er du velkommen til at skrive til os

Vi har planer om at forsyne dig med masser af gode ideer, som f.eks.: Bordkort, navneskilte, etiketter, skilte, reklamer, mest for børn, jule- og påskepynt samt andre højtider. Eller hvad med en helt speciel side til graffiti kunstneren - har du nogle gode ideer>

Copyrights

De skabeloner du finder på disse sider er alle fremstillet af Jette Rybak. De kan frit anvendes til download fra disse sider, men jeg frabeder mig, at du gør dem tilgængelige fra din egen hjemmeside. Du er dog selvfølgelig velkommen til at linke til mine sider. Ønsker du andre mønstre end dem du finder på siderne og via de sider vi har links til, skal vi gøre opmærksom på, at vi sælger masser af bøger med spændende og aktuelle mønstre. Kig i shoppen under Vinduesfarver - Bøger og skabeloner.

 

 

 

 

Copyright JetText 2008