Bordkort
Startside Op Kontakt Indhold Hobbyteket Shoppen

 

 

 

 

Op

Begivenheder
Bordkort
Diverse
Julepynt
Opskrifter

  Rybak Gruppen

Window Color farverne er alle tiders til selv at fremstille bordkortene til den store fest. 

Et bordkort fremstillet med disse farver, kan placeres direkte på glasset, hvilket giver flere fordele. For det første vil det se flot ud. For det andet vil folk typisk drikke af den side af glasset, hvor skiltet ikke sidder, det betyder at de automatisk får vendt glasset således at dem der sidder overfor, kan se hvad de hedder. 

I det hele taget, er farverne yderst anvendelige, når det handler om at sætte navn på glas eller kopper, om det er til festen, på arbejdspladsen eller i hjemmet. Hvis man hellere vil skrive navnet med en sprit-pen, kan det faktisk også lade sig gøre. Lav først et skilt og lad det tørre,  skriv derefter navnet på. 

Hvis festen holdes på en måde, hvor du får muligheden for det, kan du også bare skrive direkte på glassene med Window Color farverne. Brug en af kontur-farverne - de tørrer på under 1 time. 

Du kan også starte med at male et større stykke med klar farve eller en anden farve for den sags skyld. Det skal så tørre i 24-36 timer. Herefter kan du skrive på den tørre klare farve, enten med en sprit-pen eller med konturfarverne. Når det hele er tørt kan du klippe de enkelte navneskilte ud, og så er de klar til at sætte på glassene. 

Hvis der skal bruges glastallerkner eller dækketallerkner i glas, kan du sætte et Window Color motiv under bunden af tallerknen.

Har du flere gode ideer, er du velkommen til at sende dem til os

 

 

Copyright JetText 2008